Přátelé, chystáme projekt pro dobrou věc. Prosím vás o sdílení, ať ukážeme, že n…

[ad_1]

Přátelé, chystáme projekt pro dobrou věc. Prosím vás o sdílení, ať ukážeme, že nám není lhostejný osud druhých. Děkuji všem, kteří se zúčastní.
Ladislav Sedláček, místostarosta
Město Sokolov ve spolupráci s Czech Street Workout Association si vás dovoluje pozvat na sportovně-dobročinnou akci, která se uskuteční v sobotu 13. 9. 2014 v rámci Hornické pouti na „workoutovém“ hřišti v areálu parku Bohemia od 14 do 18 hodin. Smyslem akce bude podpora místního handicapovaného basketbalisty Pavla "Čáji" Kováře a místního těžce zdravotně postiženého Honzíka Šnajdra. Za každý provedený shyb, který zde kdokoli vykoná, bude věnováno 5 korun do společného fondu, zároveň může kdokoliv dobrovolně přispět jakoukoliv jinou částkou. Výsledná suma bude rozdělena jako příspěvky na nákup speciálního jízdního kola na ruční pohon pro Pavla Kováře a na léčebně rehabilitační pobyt Honzíka Šnajdra.
Ke cvičení na hrazdě budou veřejnost inspirovat shybující hasiči, státní i městští policisté a místní milovníci cvičení pod širým nebem "street workout". Czech Street Workout Association přispěje výtěžkem z akce na pobyty pro malého Honzíka a rovným dílem přispěje město za vykonané shyby formou příspěvku na vydání kalendáře akčních basketbalových fotografií, které nafotili v Karlových Varech v basketbalové hale Lokotka basketbalisté a basketbalistky z Kraslic, Sokolova, Chodova a Karlových Varů prostřednictvím fotografky Jany Mensátorové pro Pavla Kováře.
Z prodeje tohoto kalendáře chtějí sportovci pomoci svému kolegovi upoutanému po zranění na invalidní vozík. Akce se uskuteční v rámci World Pull-Up Day (Světového dne shybu) organizovaného letos v České republice organizací Czech Street Workout Association pod záštitou World Street Workout & Calisthenics Federation . Město Sokolov má nyní tři hřiště na "street workout" – v areálu stadionu Baník nad hlavní tribunou, na Bohemii a na sídlišti Závodu míru u mateřské školy v ulici Kosmonautů. O všechna tato hřiště je velký zájem a vznikla zde také komunita nadšenců pro tento sport.
Všichni jste srdečně zváni vyzkoušet si své fyzické dovednosti a podpořit tím sport a zároveň dobrou věc, neboť každý shyb se počítá.

Ladislav Sedláček, místostarosta
Vladimír Vlček, předseda Czech street workout association



[ad_2]

Otevřít původní příspěvek na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.