Už brzy vás budeme potřebovat :-) :-) Vážení přátelé, stejně jako léta předešl…

[ad_1]

Už brzy vás budeme potřebovat

Vážení přátelé, stejně jako léta předešlá se i letos můžete těšit na zajímavé akce v rámci Hornické pouti v Sokolově. Dovoluji si současně připomenout i to, že v sobotu se uskuteční pokus o překonání rekordu v rámci 120. narozenin naší překrásné dámy „Centrálky“ (www.2zs.sokolov.cz) a charitativní akce „Shyby pro Čáju a Honzíka“, jejíž výtěžek půjde k těm, co nemají tolik štěstí, aby si mohli pomoci sami.

Vyzýváme všechny absolventy ZŠ Sokolov, Rokycanova 258 – Centrálky – a ty, kterým není lhostejný osud druhých. Přijďte a pomozte nám rekord překonat, jak v počtu absolventů, tak v počtu udělaných či neudělaných shybů !!!

Velký dík sponzorům akcí: Maxi-Tip a.s., v zastoupení předsedy představenstva Karla Kabrny, čerpací stanici OMV Sokolov zastoupené panem Jiřím Urbanem, majitelce Pohřebního ústavu EXCELENT s.r.o. paní Valérii Bíbové a v neposlední řadě i členům Rady města Sokolov.

Zároveň žádáme o sdílení příspěvku, aby se dostal co možná k největšímu počtu případných účastníků. Za všechny organizátory Mgr. Ladislav Sedláček, místostarosta





[ad_2]

Otevřít původní příspěvek na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.